Agriculture

From Feed The Beast Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Agriculture and the translation is 67% complete.

Outdated translations are marked like this.

!!! Problem with Module:Infobox/strings or a translation thereof. Fallbacks used for: {errSectionLocation, errCellLocation, linkText}. Missing strings: {}. Please inform a translation admin as the translation markings probably need updating. !!!

Agriculture
Aktuella UtvecklareTeam Metallurgy
Version2.0.52
Supported Minecraft versions1.7.10
URLLink
Modpack
Horizons
Monster

Jordbruk är en mod av Team Metallurgy. Det används för att utöka matlagning och jordbrukssystem inom Minecraft. Det lägger nya maskiner, recept, och ett nytt hunger system som kallas Well Fed systemet.

Tja Fed System

äta en "god" mat post (bearbetad) ger dig Well Fed poäng. Du kan visa de punkter på din hunger bar som en gyllene kontur som mycket långsamt "" försämras. Det finns 20 nivåer av Well Fed, kommer var och en att förbättra din rörelse och objekt-svängande hastigheten med ca 1%.

Grödor

Den Agriculture mod läggs en mängd olika grödor och kryddor till världen. Kryddor är sällsynta växter som tappar bitar av deras typ som du träffar dem (men sänker sin tillväxtfas varje träff) när de är på steg 1 kan de brytas och återplanteras på brukat marken. Det finns inga frön för dessa. Kanel är huvud Spice finns med Agriculture. Det finns också jordnötter och jordgubbar, som du kan hitta i skattkistor utspridda runt om i världen (dungeons, borgar, byar, etc.).

Maskiner

Machines är en viktig del av livsmedelsproduktionen med hjälp av denna mod. De har ofta olika GUI beroende på var du öppnar dem från t.ex. framsida Counter är ett lagringsutrymme.

Det finns för närvarande fem maskiner. De kan samlas in i tre grupper:

  • Bearbetning-Kombinera livsmedel i mer komplexa objekt
  • Matlagning-Ändra ett livsmedel i sina kokta version
  • Brewing-Kombinera vätskor

Bearbetning

Dessa maskiner har en "bas" input, med antingen en eller fyra efterföljande ingångsluckor till "mix" med den första. De flesta recepten är gjorda med dessa maskiner. Dessa kan också behöva bränsle för att fungera. Exempel på detta är Counter och Processor.

Matlagning

Dessa maskiner bara ändra ett objekt till ett annat, men har flera slitsar för att "laga" flera objekt samtidigt. De flesta livsmedel tillagas i dessa har en "rå" likvärdig. Några, som Oven, kan uppgraderas för att laga fler objekt samtidigt. Dessa behöver bränsle för att fungera, och kan också behöva en agent (t.ex. Cooking Oil så) också.

Brewing

Dessa maskiner har vätsketankar i deras GUI, och ingångsplatser för dessa tankar. De har också en ingrediens kortplats, där alla icke-flytande ingredienser tillsätts. När vätskan är gjort, är det matas in i en lagringstank. Denna vätska kan sedan samlas i en Ceramic Cup. Det finns för närvarande endast en maskin som faller in i denna kategori: den Brewer.


Template:Navbox Agriculture/sv

Other languages:
British English • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎português do Brasil • ‎svenska • ‎русский