Flaxbeard's Steam Power

From Feed The Beast Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Flaxbeard's Steam Power and the translation is 40% complete.

Outdated translations are marked like this.

!!! Problem with Module:Infobox/strings or a translation thereof. Fallbacks used for: {errSectionLocation, errCellLocation, maxImageSize, imageParameters, linkText}. Missing strings: {}. Please inform a translation admin as the translation markings probably need updating. !!!

Flaxbeard's Steam Power
Modicon FSP.png
Past UtvecklareEsteemed Innovation Team, Flaxbeard, Zenith, dmillerw
Version0.29.3
Supported Minecraft versions1.7.10
URLLink
IRC channel#TheSteamTankconnect
Mod IDSteamcraft
Modpack
Unstable 1.7.x

Flaxbeard s Steam Ström, eller FSP, är en tech mod ursprungligen av Flaxbeard och Zenith, men senare togs över av SatanicSanta och Xbony2, på grund av Flaxbeard brist på motivation och tid, och Zenith s slump försvinnande. Den bygger på, som beskrivs i namnet, ångkraft. Dess mål är att lägga innovativt innehåll, och till skillnad från flera andra mods, är det inte att försöka göra saker bättre än andra tech mods har möjlighet att göra (t.ex. malmbearbetning och automatisk brytning). Den innehåller i spelet dokumentation, i form av den Esteemed Innovation bok.

De viktigaste material som behövs för att gå vidare i FSP är Lera, Koppar och Zink. Koppar och Zink kan hittas som malmer i världen under havsnivån. Majoriteten av de objekt och block skapas med Brass, en legering gjord av en kombination av Koppar och Zink i en Crucible.

FSP lägger till stöd för olika mods, inklusive Twilight Forest, Ender IO, Thaumcraft 4, Botania, Blood Magic, Thermal Foundation, IndustrialCraft 2, Natura, MineTweaker, och alla mod som lägger Lead.

FSP has been discontinued so that the team can work on its successor and overhaul, Esteemed Innovation.

Guider

See also


Template:Navbox Flaxbeard's Steam Power/sv

Other languages:
British English • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎italiano • ‎svenska • ‎русский • ‎中文(中国大陆)‎